René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Firefly Lane: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix

Hoe kwam de hechte vriendschap van dertig jaar tussen Tully en Kate, onze ‘Firefly Lane Girls Forever’, tot een einde? Het antwoord op deze vraag krijgen we dit seizoen. Maar eerst worstelt Kate met de pijnlijke nasleep van Johnny’s noodlottige reis naar Irak, terwijl Tully geconfronteerd wordt met een rechtszaak nadat ze haar talkshow heeft opgezegd en haar carrière opnieuw moet beginnen. Dit leidt ertoe dat ze op zoek gaat naar antwoorden over wie ze is en waar ze vandaan komt – inclusief een zoektocht naar de vader die ze nooit heeft ontmoet, hoewel haar geheimzinnige hippiemoeder Cloud dat niet wil. In de jaren 80 zien we Kate en Johnny voor het eerst verliefd worden, wat voor meer dan een beetje drama zorgt in de redactiekamer waar ze werken, terwijl Tully’s carrière bloeit en ze ruzie maakt (en flirt!) met de verwaande sportverslaggever Danny Diaz. Misschien heeft ze haar gelijke gevonden, als ze tenminste vijf minuten kunnen stoppen met ruziën. Terwijl in de jaren 70 de tieners Kate en Tully worstelen om hun vriendschap in stand te houden, gaat Cloud naar de gevangenis voor drugshandel en gaat Tully bij haar oma wonen, ver weg van Firefly Lane. De meisjes krijgen te maken met het tumult van de middelbare school en weten dat ze elkaar nodig hebben.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Firefly Lane: Seizoen 2 | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Voor Kate en Tully is geen obstakel te groot als het gaat om hun levenslange vriendschap. Is er echter één fout die hen voorgoed uit elkaar kan drijven?

Related posts