René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Our Living World | Neushoorn loopt door de stad | Netflix

Een neushoorn loopt door een drukke straat in Nepal.

Een openhartige kijk van het met een Emmy Award bekroonde team achter Our Great National Parks op het geheime netwerk van connecties dat ons allen verbindt en dat het meest magische fenomeen van onze planeet in stand houdt: het leven zelf. In deze documentaireserie, verteld door Oscarwinnares Cate Blanchett, wordt de wereld rondgereisd om buitengewone wezens en ecosystemen in beeld te brengen, zowel groot als klein, die allemaal bijdragen aan het herstel en de instandhouding van onze levende wereld.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81137427

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met meer dan 260 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Our Living World | Neushoorn loopt door de stad |
https://www..com/@Netflixbenelux

Deze prachtige natuurserie, verteld door Cate Blanchett, onderzoekt de intelligentie, vindingrijkheid en onderlinge verbondenheid van het leven op onze planeet.

Related posts