René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

GUILLERMO DEL TORO’S CABINET OF CURIOSITIES | Officiële trailer | Netflix

Guillermo del Toro – de meester van de horror – presenteert een verzameling ongekende en generdefiniërende verhalen die onze traditionele opvattingen over horror op de proef stellen.

Guillermo Del Toro’s Cabinet of Curiosities is een bloemlezing van sinistere verhalen, verteld door een paar van de meest gerespecteerde hedendaagse makers van horror, waaronder de regisseurs van The Babadook, Splice, Mandy, en nog veel meer.

Ontketen je angsten met Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

GUILLERMO DEL TORO’S CABINET OF CURIOSITIES | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

Related posts