René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Sandman | Officiële trailer | Netflix

Droom gevaarlijk. Betreed de wereld van The Sandman op 5 augustus, alleen op Netflix.

Er ligt een andere wereld op ons te wachten wanneer we onze ogen sluiten en in slap vallen. Een plaats die de Droomwereld wordt genoemd en waar The Sandman, de meester van de dromen (Tom Sturridge) vorm geeft aan onze diepste angsten en fantasieën. Maar wanneer Droom onverwachts een eeuw lang gevangen wordt gehouden, zet zijn afwezigheid een reeks gebeurtenissen in gang waardoor zowel de droomwereld als de wakende wereld nooit meer hetzelfde zal zijn. Om de orde te herstellen, moet Droom verschillende werelden en tijdlijnen doorkruisen en zo de fouten rechtzetten die hij tijdens zijn lange afwezigheid heeft begaan. Daarbij bezoekt hij gaandeweg oude vrienden en vijanden en ontmoet hij nieuwe kosmische en menselijke entiteiten.

The Sandman is gebaseerd op de populaire, bekroonde stripserie van DC, geschreven door Neil Gaiman, en vormt een rijke mix van personages, mythen en duistere fantasieën tijdens tien epische afleveringen over de vele avonturen van Droom. Ontwikkeld en geproduceerd door Gaiman, Allan Heinberg en David S. Goyer.

Kijk The Sandman, alleen op Netflix: https://www..com/thesandman

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

The Sandman | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Related posts