René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Vikings: Valhalla | Officiële trailer | Netflix

VIKINGS: VALHALLA vertelt de heroïsche avonturen van een aantal van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Als de spanningen tussen de Vikingen en de Engelse royals een bloedig breekpunt bereiken en als de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en door slagvelden zal voeren, van Kattegat naar Engeland en verder, terwijl ze vechten voor overleving en glorie.

Vikings: Valhalla gaat op 25 februari in première, alleen op Netflix.

Kijk Vikings: Valhalla, alleen op Netflix: https://.com/vikingsvalhalla

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Vikings: Valhalla | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

In dit vervolg op ‘Vikings’ zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.

Related posts