René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Florida Man | Officiële trailer | Netflix

Under the sun. Under the gun. Ontdek het mysterie achter de meme in FLORIDA MAN, een nieuwe -miniserie van bedenker Donald Todd (Ugly Betty, This Is Us) die een ex-agent (Edgar Ramírez) volgt die gedwongen wordt terug te keren naar zijn thuisstaat Florida om de weggelopen vriendin van een Philly-gangster te vinden. Wat een snelle klus zou moeten zijn, wordt een wilde stormloop naar begraven familiegeheimen en een steeds zinlozer wordende poging om te doen wat juist is op een plek waar zoveel fout is.

Met in de hoofdrollen Abbey Lee, Anthony LaPaglia, Otmara Marrero, Lex Scott Davis, Emory Cohen, Clark Gregg, Isaiah Johnson, Paul Schneider en Lauren Buglioli.

#FloridaMan #EdgarRamírez

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Florida Man | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Als een ex-agent met schulden terug moet naar zijn thuisstaat Florida voor een duistere missie, raakt hij verstrikt in een wilde en dodelijke zoektocht.

Related posts