René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Perfect Match | Aankondiging van cast | Netflix

Maak kennis met de meest begeerde singles van die terug zijn voor een nieuwe kans op romantiek! Hoe zal het deze realitysterren vergaan in het ultieme spel van de liefde? Perfect Match gaat deze Valentijnsdag, 14 februari, in première, alleen op Netflix!

Perfect Match brengt de beroemdste single sterren van de unscripted series van Netflix (Love Is Blind, The Ultimatum, Too Hot To Handle, The Mole, Selling Tampa, The Circle, Twentysomethings: Austin, en Sexy Beasts) naar een tropisch paradijs om daar te proberen de liefde te vinden. Terwijl ze met elkaar wedijveren om een relatie op te bouwen, spelen de koppels die het best bij elkaar passen koppelaar door andere koppels uit elkaar te halen en ze op date te sturen met gloednieuwe singles die ze uitnodigen naar de villa. Zullen ze betere matches creëren, of juist chaos? Tijdens deze ultieme reis vol strategie en dates, gepresenteerd door Nick Lachey, wordt slechts één koppel gekroond tot Perfect Match.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Perfect Match | Aankondiging van cast |
https://www..com/@Netflixbenelux

Stellen die bewijs leveren dat ze bij elkaar passen, mogen beslissen over andere matches in deze strategische en verleidelijke datingwedstrijd.

Related posts