René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar / The Final Alchemy | Officiële trailer | Netflix

De eindstrijd om de toekomst is begonnen. De legende wordt afgesloten met deze twee films, die een ‘complete versie’ vormen van het verhaal tot aan het einde van de originele manga.

Ed en Al bezoeken Central, waar een seriemoordenaar het gemunt heeft op State Alchemists. Hoewel de identiteit van de misdadiger onbekend is, wordt hij ‘Scar’ genoemd vanwege het X-vormige litteken op zijn voorhoofd. Wanneer ook de broers het doelwit worden, vechten ze tegen Scar. Door de overweldigende kracht wordt de Automail van Ed vernietigd en hangt hun leven aan een zijden draadje. Zullen de broers in staat zijn deze crisis te boven te komen en het oorspronkelijke lichaam van Al kunnen herstellen? Verborgen staatsgeheimen, de ‘Promised Day’ en het verleden van de vader van Ed en Al, vele mysteries en waarheden worden ontrafeld naarmate dit verhaal zijn epische ontknoping nadert. Wat is het uiteindelijke antwoord dat de broers geven…?

‘Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar’ is vanaf zaterdag 20 augustus te zien.
https://www..com/title/81266975

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy is vanaf zaterdag 24 september te zien.
https://www..com/title/81266981

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar / The Final Alchemy | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts