René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

TUDUM: EEN WERELDWIJD NETFLIX FAN EVENT

Liever een andere taal? Schakel dan onze ondertitels in.

TUDUM. Wat is dat? Je weet het als je het hoort, je ziet het gewoon bijna nooit in zijn geschreven vorm. TUDUM is de eerste beat die je hoort als je een serie of film op begint te kijken. Het is de inspiratie voor ons allereerste TUDUM: Een wereldwijd Netflix Fan Event.

De grootste sterren en makers van van over de hele wereld staan op een virtueel podium voor een dag vol exclusives en primeurs. Het is ons allereerste wereldwijde TUDUM-event. De doelstelling is simpel: Netflix-fans van over de hele wereld vermaken en in de bloemetjes zetten.

Meer dan 70 series en films zullen tijdens het drie uur durende event aan bod komen, onder meer een aantal van onze populairste terugkerende seizoenen, zoals Stranger Things, Bridgerton, The Witcher, La Casa De Papel en Cobra Kai, maar ook blockbusterfilms zoals Red Notice, Don’t Look Up, Extraction, The Harder They Fall, The Old Guard en meer.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met meer dan 209 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

TUDUM: EEN WERELDWIJD FAN EVENT
https://.com/NetflixBenelux

Related posts