René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver | Officiële trailer | Netflix

REBEL MOON – DEEL 2: THE SCARGIVER gaat op 19 april 2024 in première op Netflix.

REBEL MOON – DEEL 2: THE SCARGIVER is het vervolg van het verhaal van Kora en de overlevende krijgers die zich voorbereiden om alles op te offeren, samen strijdend met de dappere mensen van Veldt, ter verdediging van een ooit vreedzaam dorp dat een nieuwe thuis is voor zij die hun eigen land hebben verloren in de strijd tegen de Moederwereld. Aan de vooravond van hun oorlog moeten de krijgers de waarheid over hun eigen verleden en de reden waarom ze vechten onder ogen zien. Terwijl de volle kracht van het Rijk neerdaalt op de ontluikende rebellie, worden er onverbrekelijke banden gesmeed, ontstaan er helden en worden legendes gecreëerd.

REBEL MOON, van Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en of the Dead, is een tweedelige film waar tientallen jaren aan gewerkt is.

REBEL MOON – DEEL 1: A CHILD OF FIRE is nu te zien op Netflix.
REBEL MOON – DEEL 2: THE SCARGIVER gaat op 19 april 2024 in première op Netflix.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81624666

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met meer dan 260 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Rebel Moon — Deel 2: The Scargiver | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts