René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

3 Body Problem | Officiële trailer | Netflix

Achter alles zit iemand. Je moet gewoon graven.
3 Body Problem gaat in première op op 21 maart 2024.

3 Body Problem is gemaakt door meervoudige Emmy-winnaars David Benioff en D.B. Weiss (Game of Thrones) en de voor een Emmy genomineerde Alexander Woo (The Terror: Infamy, True Blood). Dit spannende verhaal geeft een nieuwe definitie aan sciencefictiondrama en bestaat uit gelaagde mysteries en spectaculaire verhaallijnen. Gebaseerd op de veelgeprezen, internationale bestseller-trilogie ‘Het drielichamenprobleem’.

De noodlottige beslissing van een jonge vrouw in het China van de jaren 60 vindt weerklank in ruimte en tijd bij een groep briljante wetenschappers in het heden. Als de wetten van de natuur zich voor hun ogen ontrafelen, komen vijf voormalige collega’s weer bij elkaar om de grootste bedreiging in de geschiedenis van de mensheid het hoofd te bieden.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81026318

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 247 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

3 Body Problem | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts