René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Lift | Laatste trailer van het nieuwe jaar | Netflix

Het nieuwe jaar begint op 12 januari wanneer Kevin Hart en zijn crew een unieke roofoverval plannen – op 40.000 voet, alleen op Netflix.

Een internationale roofbende, onder leiding van Cyrus Whitaker (Kevin Hart), waagt zich aan een klus om $500 miljoen aan goud uit een passagiersvliegtuig te stelen op 40.000 voet. Geregisseerd door F. Gary Gray en met Kevin Hart, Gugu Mbatha-Raw, Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen, Viveik Kalra, Yun Jee Kim, Jacob Batalon, Jean Reno en Sam Worthington in de hoofdrol. Lift is te zien op vanaf 12 januari.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81446739

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 247 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Lift | Laatste van het nieuwe jaar |
https://www..com/@Netflixbenelux

Een professionele dief en zijn ervaren team gaan voor de ultieme roof van $ 500 miljoen aan goud uit een kluis in een vliegtuig op 10 km hoogte.

Related posts