René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Yu Yu Hakusho | Officiële trailer | Netflix

Yu Yu Hakusho, de legendarische megahitmanga van Weekly Shonen Jump, krijgt eindelijk een live-action adaptatie! Deze serie van ongekende omvang komt tot leven door een sterrencast die bestaat uit Takumi Kitamura, Jun Shison, Kanata Hongo, Shuhei Uesugi, Kenichi Takito, Goro Inagaki en Go Ayano.

De kracht die voortkomt vanuit het feit dat je iets te beschermen hebt versus de kracht die voortkomt uit het feit dat je niets te verliezen hebt…
Aanschouw deze topserie vol Aziatische gevechtsactie, met verbluffende visuele effecten van wereldklasse, uitgevoerd door een cast en medewerkers die tot de top van de Japanse entertainmentindustrie behoren!

De -serie Yu Yu Hakusho (https://www.netflix.com/title/81243969) is vanaf donderdag 14 december 2023 wereldwijd te zien, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 247 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Yu Yu Hakusho | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Tienercrimineel Yusuke Urameshi komt om tijdens een onbaatzuchtige daad en wordt gekozen tot geestendetective. Nu moet hij zaken rond slechte yokai onderzoeken.

Related posts