René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Rebel Moon – Deel één: A Child of Fire | Officiële trailer | Netflix

Vanaf 22 december verschijnt er een nieuw universum op Netflix.

REBEL MOON van Zack Snyder, de filmmaker achter 300, Man of Steel en of the Dead, is een tweedelige film die al tientallen jaren in de maak is.

Na een noodlanding op een maan in de verste uithoeken van het universum begint Kora (Sofia Boutella), een vreemdelinge met een mysterieus verleden, een nieuw leven onder een vredige nederzetting van boeren. Maar ze wordt al snel hun enige hoop om te overleven wanneer de tirannieke Regent Balisarius (Fra Fee) en zijn wrede afgevaardigde, Admiraal Noble (Ed Skrein), ontdekken dat de boeren hun oogst onbewust hebben verkocht aan de Bloodaxes (Cleopatra Coleman en Ray Fisher), de leiders van een felle groep opstandelingen die worden opgejaagd door de Motherworld.

Kora en Gunnar (Michiel Huisman), een zachtaardige boer die naïef is over de realiteit van oorlog, hebben de opdracht om strijders te vinden die hun leven willen wagen om de mensen van Veldt te verdedigen. Ze reizen naar verschillende werelden op zoek naar de Bloodaxes en verzamelen onderweg een kleine groep krijgers die een gemeenschappelijke behoefte aan verlossing delen: Kai (Charlie Hunnam), een piloot en huurmoordenaar, Generaal Titus (Djimon Hounsou), een legendarische commandant, Nemesis (Doona Bae), een meesterlijk zwaardvechtster, Tarak (Staz Nair), een gevangene met een koninklijk verleden en Milius (E. Duffy), een verzetsstrijder. Terug op Veldt ontwaakt Jimmy (ingesproken door Anthony Hopkins), een oude gemechaniseerde beschermer die zich schuilhoudt in de coulissen, met een nieuw doel. De nieuwe revolutionairen moeten leren elkaar te vertrouwen en als één te vechten voordat de legers van de Motherworld hen allemaal komen vernietigen.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 247 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Rebel Moon – Deel één: A Child of Fire | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts