René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Ultimatum: Marry or Move On Returns | Officiële trailer | Netflix

In dit nieuwe seizien bevat The Ultimatum: Marry or Move On vijf nieuwe koppels die op het punt staan om te trouwen. Een van de partners van elk koppel stelt een ultimatum. Binnen acht weken moeten ze beslissen om te trouwen of om een einde te maken aan hun relatie. Maar eerst kiezen ze allebei een nieuwe potentiële partner tijdens een levensveranderende kans om een blik op twee mogelijke toekomsten te werpen. The Ultimatum: Marry or Move On Seizoen 2 is te zien vanaf 23 augustus, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 238 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Ultimatum: Marry or Move On Returns | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Trouwen of uit elkaar gaan? In een nieuw seizoen van dit sociale experiment testen vijf nieuwe koppels hun toewijding door tijdelijk een andere partner te kiezen.

Related posts