René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2 | Officiële trailer | Netflix

De tweede helft van de nieuwe film The Seven Deadly Sins, met een verhaal van de oorspronkelijke manga-auteur Nakaba Suzuki, is vanaf dinsdag 8 augustus te zien, alleen op Netflix!
https://www..com/SevenDeadlySinsGrudgeofEdinburgh-Part2

Dit is de afsluiting van de gloednieuwe animatiefilm die is gebaseerd op The Seven Deadly Sins. Van deze populaire strip zijn meer dan 38 miljoen exemplaren verkocht.

Dit Original-verhaal van seriemaker Nakaba Suzuki gaat over Tristan, de zoon van de Meliodas (de hoofdrolspeler in The Seven Deadly Sins) en zijn vrouw Elizabeth. Terwijl Tristan worstelt met de enorme macht die hij heeft geërfd van zijn beide ouders, komt hij zijn rivaal Lancelot tegen. Samen binden ze de strijd aan met Deathpierce, die de moeder van Tristan wil vermoorden.

Een volledig, nog nooit verteld verhaal van The Seven Deadly Sins wordt eindelijk duidelijk en verbindt The Seven Deadly Sins met Four Knights of the Apocalypse. Deze mangaserie verschijnt momenteel wekelijks in Weekly Shonen Magazine.

[Cast]
Tristan: Ayumu Murase / Lancelot: Koki Uchiyama / Meliodas: Yuki Kaji / Elizabeth: Sora Amamiya / Ban: Tatsuhisa Suzuki / Diane: Aoi Yuki / Koning: Jun Fukuyama / Gowther: Yuhei Takagi / Deathpierce: Yohei Azakami / Priester: Kazuyuki Okitsu

[Crew]
Gebaseerd op de manga The Seven Deadly Sins van Nakaba Suzuki (gepubliceerd in Weekly Shonen Magazine van Kodansha) / Toezichthoudend regisseur: Noriyuki Abe / Regisseur: Bob Shirahata / Script: Rintaro Ikeda / Muziek: Kohta Yamamoto en Hiroyuki Sawano / Themasong: ‘odd:I’ van SawanoHiroyuki[nZk]:Akihito Okano (PornoGraffiti) / Productie: Alfred Imageworks x Marvy Jack

#TheSevenDeadlySins #FourKnightsoftheApocalypse #Tristan #Lancelot #GrudgeofEdinburgh #AyumuMurase #KokiUchiyama #YoheiAzakami #YukiKaji

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 233 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.

Related posts