René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Love at First Sight | Officiële trailer | Netflix

100.000 wereldwijde vluchten per dag.
6 miljoen reizigers.
Eén connectie.

Nadat ze haar vlucht van New York naar Londen heeft gemist, ontmoet Hadley (Haley Lu Richardson) Oliver (Ben Hardy) toevallig op het vliegveld. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

Kijk Love at First Sight, alleen op vanaf 15 september.

Gebaseerd op de razend populaire roman ‘De statistische waarschijnlijkheid van liefde op het eerste gezicht’ van Jennifer E Smith. Met in de hoofdrollen Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Jameela Jamil, Rob Delaney, Dexter Fletcher en Sally Phillips.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 233 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Love at First Sight | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts