René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Record of Ragnarok II | Officiële trailer #3 | Netflix

Deze animeserie, gebaseerd op de populaire manga die wordt gebundeld in Monthly Comic Zenon en waarvan meer dan 14 miljoen exemplaren zijn verkocht, gaat zijn tweede fase in!

De originele succesvolle manga heeft talloze mangaprijzen gewonnen, waaronder de Kono Manga ga Sugoi! 2019 voor mannelijke lezers, de Nationwide Bookstore Employees’ Recommended Comics of 2019 en de 2nd Manga Shimbun Prize!
Deze intense wereld wordt naar het scherm gebracht door Graphinica, de animatiestudio achter ‘Juni Taisen: Zodiac War’ en ‘Hello World’, die al vele heftige 3D CGI-gevechten hebben uitgebeeld in anime zoals ‘Blade of the Immortal’, ‘Promare’ en ‘Girls und Panzer’.

De 13 één-op-één-gevechten tussen vertegenwoordigers van goden en mensen over de hele wereld voor het voortbestaan van de mensheid beginnen opnieuw! Er vloeit bloed en de vuisten worden in de lucht gestoken tijdens deze intensieve gevechten op basis van krachtige overtuigingen!

-serie ‘Record of Ragnarok II’
https://www..com/title/81496443

Alle 15 afleveringen
Eerste deel (afleveringen 1-10) nu te zien
Tweede deel (afleveringen 11-15) te zien vanaf 12 juli, alleen op

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 233 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Record of Ragnarok II | Officiële trailer #3 |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts