René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Ultimatum: Queer Love | Officiële trailer | Netflix

In The Ultimatum: Queer Love staan vijf nieuwe stellen, bestaande uit vrouwen en niet-binaire personen, op een kruispunt in hun relatie. De ene partner is klaar voor het huwelijk, de andere twijfelt misschien. Er wordt een ultimatum gesteld. En in iets meer dan acht weken zal elk stel ofwel trouwen, ofwel opstappen, nadat ze elk nieuwe potentiële partners hebben gekozen in een levensveranderende kans om een glimp op te vangen van twee verschillende toekomsten. The Ultimatum: Queer Love is te zien vanaf 24 mei, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 233 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Ultimatum: Queer Love | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Trouwen of ermee stoppen? Vijf koppels in een langdurige relatie worden onder druk gezet om te huwen of uit elkaar te gaan in deze queer-centrische spin-off van ‘The Ultimatum’.

Related posts