René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

FUBAR | Officiële trailer | Netflix

Helden gaan niet met pensioen. Ze worden opnieuw geladen. Arnold Schwarzenegger speelt de hoofdrol in zijn eerste serie ooit!

Als een vader en dochter te weten komen dat ze allebei jarenlang in het geheim als CIA-operators hebben gewerkt, beseffen ze dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar helemaal niet kennen. Gedwongen om als partners samen te werken, pakt FUBAR de universele familiedynamiek aan tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, geweldige actie en humor.

Met ook Monica Barbaro, Milan Carter, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Jay Baruchel, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris, Fabiana Udenio en Gabriel Luna in de hoofdrollen.

#FUBAR #Arnold #Schwarzenegger

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

FUBAR | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts