René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Love Is Blind – Seizoen 4 | Officiële trailer | Netflix

Eerst komt de liefde, dan komt de werkelijkheid. Seizoen 4 van Love is Blind gaat op 24 maart in première.

Singles op zoek naar liefde voor wie ze zijn, in plaats van hoe ze eruit zien, hebben zich in Seattle ingeschreven voor een minder conventionele benadering van modern daten, waarbij ze hopen de persoon te ontmoeten met wie ze de rest van hun leven willen doorbrengen… zonder die ooit gezien te hebben. Zonder afleiding van de buitenwereld praten de singles met een reeks potentiële geliefden en als er een betekenisvolle verbinding tot stand komt, doen ze een aanzoek en zien ze hun verloofde voor het eerst. Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl de koppels hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band kunnen omzetten in een fysieke band vóór de snel naderende plechtigheid. Deze verslavende serie, gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey, onthult of uiterlijk, afkomst of leeftijd ertoe doen, en of liefde echt blind is.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Love Is Blind – Seizoen 4 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Deze singles zijn klaar om liefde boven uiterlijk te stellen en gaan de pods in om te flirten, verliefd te worden en als ze geluk hebben iemand te vinden met wie ze willen trouwen.

Related posts