René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

La vita bugiarda degli adulti | Officiële trailer | Netflix

"Als je klein bent, lijkt alles groot. Als je groot bent, lijkt alles niets". Een citaat dat het verhaal van Giovanna samenvat: haar overgang van de adolescentie, waarin elk probleem onoplosbaar lijkt, naar volwassenheid, waarbij ze de leugens van haar familie blootlegt en tegelijkertijd een ongekend Napels ontdekt.
De regie van de serie is in handen van Edoardo De Angelis. Hoofdrollen zijn voor Giordana Marengo, Alessandro Preziosi, Pina Turco en Valeria Golino.
La vita bugiarda degli adulti, gebaseerd op de nieuwste roman van Elena Ferrante, is vanaf 4 januari te zien op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.
Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

La vita bugiarda degli adulti | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts