René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Vikings: Valhalla Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix

Onze heldhaftige Vikingen, opgejaagd en op de vlucht, worden gedwongen hun ambities en moed op de proef te stellen in werelden voorbij de fjorden van Scandinavië.

Vikings: Valhalla beschrijft de heroïsche avonturen van een aantal van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de ambitieuze Scandinavische prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

De epische saga Vikings: Valhalla saga keert terug op op 12 januari 2023.

Kijk Vikings: Valhalla, alleen op Netflix: https://.com/vikingsvalhalla

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Vikings: Valhalla Seizoen 2 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Er staan Freydis, Leif en Harald vijanden te wachten – oude en nieuwe – als ze naar de uithoeken van de wereld trekken op zoek naar macht en nieuwe werelden om te veroveren.

Related posts