René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Crown | Seizoen 5 Officiële Trailer | Netflix

Deze fictieve dramatisering is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van koningin Elizabeth II en de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind vorm hebben gegeven.

Het is een nieuw decennium en de koninklijke familie staat voor de grootste uitdaging ooit: bewijzen dat ze relevant blijft in het Engeland van de jaren 90. Diana en Charles voeren een media-oorlog en de koninklijke basis begint te scheuren.

Kijk The Crown, alleen op Netflix: https://www..com/TheCrown

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Crown | Seizoen 5 Officiële Trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Diana en Charles voeren een oorlog met de media. De rol van de monarchie staat ter discussie. Welkom in de jaren 90, tot nu toe de grootste uitdaging ooit voor koningin Elizabeth II.

Related posts