René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Enola Holmes 2 | Officiële trailer: Deel 2 | Netflix

GO BIG. GO HOLMES. Enola Holmes 2 is te zien op 4 november, alleen op Netflix.

Net na het oplossen van haar eerste zaak, treedt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) in de voetsporen van haar beroemde broer, Sherlock (Henry Cavill). Ze opent haar eigen bureau en ontdekt dat het leven als vrouwelijke detective niet zo makkelijk is als het lijkt. Ze legt zich neer bij de harde realiteit van volwassenheid en staat op het punt haar zaak te sluiten wanneer een berooid lucifermeisje Enola haar eerste officiële klus aanbiedt: haar vermiste zus vinden. Deze zaak blijkt echter veel complexer te zijn dan verwacht en Enola wordt in een gevaarlijke nieuwe wereld geworpen: een wereld van lugubere fabrieken en kleurrijke muziekzalen, tot de hoogste regionen van de maatschappij en 221B Baker Street zelf. Terwijl de vonken van een dodelijke samenzwering ontbranden, moet Enola de hulp inroepen van vrienden – en van Sherlock zelf – om haar mysterie te ontrafelen. Het spel, zo lijkt het, heeft zijn draai weer gevonden!

ENOLA HOLMES 2 is geregisseerd door Harry Bradbeer, met een scenario van Jack Thorne en een verhaal van Harry Bradbeer en Jack Thorne. Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster en Helena Bonham Carter spelen samen met nieuwe vrienden en vijanden de hoofdrollen.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Enola Holmes 2 | Officiële trailer: Deel 2 |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts