René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Rilakkuma’s avontuur in het pretpark | Officiële trailer | Netflix

In deze serie wordt een actieve dag van Rilakkuma en vrienden tot in de kleinste details beschreven. Zij bezoeken een pretpark dat op het punt staat te sluiten en krijgen te maken met een incident dat zich daar voordoet en de verschillende mensen die daarbij betrokken zijn. Er verschijnen niet alleen bekende personages uit ‘Rilakkuma en Kaoru’, ook veel nieuwe personages met unieke persoonlijkheden! Je kunt onmogelijk de spannende en hartveroverende ontwikkelingen negeren!

De -serie ‘Rilakkuma’s avontuur in het pretpark’ is vanaf 25 augustus wereldwijd te zien, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Rilakkuma’s avontuur in het pretpark | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Knuffelbeer Rilakkuma en zijn vrienden beleven een avontuurlijke dag in een pretpark waar alles draait om snoepjes, want na vandaag wordt het park voor altijd gesloten.

Related posts