René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN | Officiële trailer 3 | Netflix

Aflevering 13-24 van ‘JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN’ gaan wereldwijd in première op 1 september, alleen op Netflix!

2011, Verenigde Staten, Florida
Jolyne Cujoh wordt er ingeluisd voor een misdaad en opgesloten in de maximaal beveiligde gevangenis Green Dolphin Street, ook bekend als ‘Het aquarium’. Jolyne’s vader, Jotaro Kujo, komt op bezoek om haar vrij te krijgen… maar dat is precies wat de mysterieuze Stand en meesterbrein Pale Snake altijd al voor ogen hadden. Pale Snake wil wat zich in Jotaro’s geheugen bevindt: ‘Een pad naar de hemel’, dat gezocht werd door DIO, die lang geleden door Jotaro werd verslagen.

Pale Snake valt Jotaro aan en ontneemt hem zowel zijn Stand-vermogen als zijn geheugen in de vorm van discs, waardoor hij in een slapende toestand achterblijft. Om de discs van haar vader terug te winnen, besluit Jolyne in de gevangenis te blijven.

Samen met haar nieuwe metgezellen Ermes Costello, F.F., Emporio Alnino, Weather Forecast en Narciso Anastasia, vecht Jolyne tegen andere Stand-gebruikers die in de gevangenis zijn geïnfiltreerd, zodat ze kan achterhalen wie er achter Pale Snake zit en haar vaders Stand-vaardigheid en geheugen kan terugwinnen.

Het begin van een nieuw en nog heftiger hoofdstuk van het laatste gevecht dat een einde zal maken aan het eeuwenlange, met elkaar verstrengelde lot van de Joestar-familie en DIO!

JoJo’s Bizarre Adventure STONE OCEAN
https://www..com/title/81280964

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

JoJo’s Bizarre Adventure: STONE OCEAN | Officiële 3 |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts