René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Bubble | Officiële trailer | Netflix

In een Tokio waar de zwaartekracht is gebroken, voelen een jongen en een meisje zich tot elkaar aangetrokken…

Het verhaal speelt zich af in Tokio, nadat bubbels die de wetten van de zwaartekracht hebben gebroken, op de wereld zijn neergeregend.
Tokio is afgesloten van de buitenwereld en is een speeltuin geworden voor een groep jongeren die hun familie hebben verloren. Het is een slagveld voor parkour-teamgevechten, waarbij van gebouw naar gebouw wordt gesprongen.
Hibiki, een jonge rakker die bekend staat om zijn gevaarlijke speelstijl, maakt op een dag een roekeloze beweging en stort in de door zwaartekracht gebogen zee.
Zijn leven wordt gered door Uta, een meisje met mysterieuze krachten. Het tweetal hoort daarna een uniek geluid dat alleen voor hen hoorbaar is.
Waarom is Uta voor Hibiki verschenen? Hun ontmoeting leidt tot een openbaring die de wereld zal veranderen.

Wereldwijd te zien vanaf donderdag 28 april, alleen op Netflix.

Regisseur: Tetsuro Araki
Scenario: Gen Urobuchi
Ontwerp personages: Takeshi Obata
Muziek: Hiroyuki Sawano
Producent: Genki Kawamura
Productiestudio: WIT Studio
Openingssong ‘Bubble featuring Uta’ door Eve

Voicecast: Jun Shison, Riria, Mamoru Miyano, Yuki Kaji, Tasuku Hatanaka, Sayaka Senbongi, Marina Inoue, Shinichiro Miki, Alice Hirose

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 222 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Bubble | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts