René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Een jongen met de naam Kerstmis | Officiële trailer | Netflix

Een doodgewone jongen die Nikolas heet, gaat op een buitengewoon avontuur in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vader die op een missie is om het legendarische dorp van de elfen, Elfhelm, te ontdekken. Met een eigenwijs rendier, Blitzen, en een trouwe muis als huisdier, ziet Nikolas al snel wat zijn lot is in dit magische, komische en vertederende verhaal dat bewijst dat niets onmogelijk is.
EEN JONGEN MET DE NAAM KERSTMIS is te zien op vanaf 24 november in verschillende regio’s.

Hoofdrollen: Henry Lawfull, Toby Jones, Sally Hawkins, Kristen Wiig, Michiel Huisman, Zoe Colletti, Stephen Merchant (stem), Joel Fry, Rune Temte, Jim Broadbent en Maggie Smith

Geregisseerd door Gil Kenan. Bewerkt naar de bestseller van Matt Haig.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 214 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Een jongen met de naam Kerstmis | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

De vastberaden jonge Nikolas vindt zijn roeping in een magisch land bewoond door elfen in een poging zijn vader te vinden en het geschenk van hoop mee naar huis te nemen.

Related posts