René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Colin in Black and White | Officiële trailer | Netflix

Je kent niet het hele verhaal. Colin In Black and White, van Colin Kaepernick en Ava DuVernay, brengt het verhaal van een kind dat alleen maar wilde spelen, maar voorbestemd was voor veel meer. Jaden Michael speelt de jonge Colin Kaepernick tijdens zijn middelbare schooltijd in deze zesdelige serie over de atleet die activist werd. Colin In Black and White gaat op 29 oktober in première, alleen op Netflix: www..com/ColinInBlackandWhite

Colin in Black and White is een gedurfde nieuwe miniserie over Kaepernicks achtergrond: een verhaal van obstakels van ras, klasse en cultuur als zwart adoptiekind van een blanke familie. In Colin in Black and White speelt Jaden Michael de rol van de jonge Colin voordat hij als NFL-quarterback het hoogste niveau van American football bereikte en uitgroeide tot een cultureel icoon en activist. Nick Offerman en Mary-Louise Parker spelen zijn welwillende ouders, Rick en Teresa, en Colin Kaepernick zelf verschijnt als de hedendaagse verteller van zijn eigen verhaal en leidt de kijkers door een krachtig en kleurrijk gepresenteerd scala aan historische en hedendaagse contextuele momenten. Je kent Kaepernick pas als je Colin kent.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met meer dan 209 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Colin in Black and White | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Colin Kaepernick vertelt in deze dramaserie over zijn jeugd waarin hij, met zijn hoge ambities, zijn weg zocht tussen ras-, klasse- en cultuurverschillen.

Related posts