René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

America: The Motion Picture | Channing Tatum | Officiële trailer | Netflix

Duizenden jaren lang bleef de ontstaansgeschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika in nevelen gehuld, een mysterie verborgen door de sluier des tijds. Wie heeft dit land eigenlijk gesticht en waarom? Dat weten alleen de dinosaurussen … tot nu. Voor de eerste keer in de geschiedenis van de mensheid wordt het ongelooflijke, volledig waargebeurde verhaal van de oorsprong van Amerika onthuld in ‘AMERICA: THE MOTION PICTURE’ – een uniek cultureel evenement dat precies zo wordt gepresenteerd als de grondleggers van het land het zich hadden voorgesteld: op Netflix, op je telefoon, vanaf 30 juni. Met in de hoofdrollen: Channing Tatum, Jason Mantzoukas, Olivia Munn, Judy Greer, Bobby Moynihan, Raoul Max Trujillo, Killer Mike, Andy Samberg, Will Forte en Simon Pegg.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 208 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

America: The Motion Picture | Channing Tatum | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

George Washington zwaait met een kettingzaag en zijn maat Sam Adams is gek op bier. Samen willen ze de Britten verslaan in deze komische kijk op de Amerikaanse Revolutie.

Related posts