René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

1899 | De nieuwe serie van Jantje Friese en Baran Bo Odar | NETFLIX

De makers van de bekroonde, veelgeprezen Duitse serie ‘DARK’, die over de hele wereld enthousiaste fans heeft, zijn begonnen met de productie van hun langverwachte nieuwe serie ‘1899’.

De acht afleveringen gaan over de mysterieuze gebeurtenissen tijdens de reis van een migrantenschip van Europa naar New York. De passagiers hebben verschillende achtergronden en nationaliteiten, maar delen dezelfde dromen en de hoop op een betere toekomst in het buitenland. Wanneer ze een ander migrantenschip ontdekken dat op de oceaan ronddrijft en al maanden wordt vermist, neemt hun reis een onverwachte wending. Datgene wat ze aan boord vinden, verandert hun overtocht naar het beloofde land in een raadselachtige nachtmerrie waarin de passagiers en hun verleden met elkaar worden verbonden via een web van geheimen.

Vergeet niet te subscriben: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 208 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en documentaires in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Vind NL en BE op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

1899 | De nieuwe serie van Jantje Friese en Baran Bo Odar |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts