René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Electric State | Officiële teaser | Netflix

Millie Bobby Brown en Chris Pratt spelen de hoofdrollen in het nieuwste epos van de gebroeders Russo, THE ELECTRIC STATE, alleen op vanaf 14 MAART.

The Electric State speelt zich af in de nasleep van een robotopstand in een alternatieve versie van de jaren 90 en volgt een weeskind dat door het Amerikaanse Westen trekt met een op een tekenfilm gebaseerde robot, een smokkelaar en zijn hulpje, die op zoek is naar haar jongere broer. In de film spelen Millie Bobby Brown, Chris Pratt, Ke Huy Quan, Jason Alexander, Woody Norman, Giancarlo Esposito en Stanley Tucci. De ingesproken stemmen worden verzorgd door Woody Harrelson, Anthony Mackie, Brian Cox, Jenny Slate, Hank Azaria, Colman Domingo en Alan Tudyk. THE ELECTRIC STATE gaat op 14 MAART wereldwijd in première op Netflix.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81601562

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 278 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Electric State | Officiële teaser |
https://www..com/@Netflixbenelux

Related posts