René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Squid Game: Seizoen 2 | Releasedatum | Netflix

The real game begins, op 26 december 2024. In 2025 komt het laatste seizoen. Alleen op Netflix. Een bericht van Hwang Dong-hyuk (regisseur, schrijver en uitvoerend producent van ‘Squid Game’):
Bijna drie jaar geleden werd het eerste seizoen van ‘Squid Game’ wereldwijd met groot enthousiasme ontvangen en sindsdien hebben we ongelooflijke events meegemaakt. Het is fantastisch dat ik de datum van het tweede seizoen mag bekendmaken en bovendien nieuws kan delen over het derde en laatste seizoen.
Toen we begonnen met de opnames voor seizoen 2, dacht ik: wauw, ik kan niet geloven dat ik weer in de wereld van ‘Squid Game’ ben! Het voelde bijna onwerkelijk. Ik ben ook benieuwd hoe jullie het vinden om na drie jaar weer terug te keren naar ‘Squid Game’. Aan het einde van het eerste seizoen zwoor Seong Gi-hun wraak en nu keert hij terug om opnieuw deel te nemen aan het spel. Zal het hem lukken om wraak te nemen? Ook deze keer blijkt de Frontman een geweldige tegenstander. In seizoen 3, dat later dit jaar te zien zal zijn, botsen hun werelden opnieuw.
Ik ben enorm blij dat het zaadje dat bij het maken van een nieuwe ‘Squid Game’ werd geplant, is uitgegroeid en zijn vruchten afwerpt in seizoen 2 en 3. We doen ons uiterste best om er weer spannende seizoenen van te maken. Ik hoop dat jullie enthousiast zijn over wat er komt. Iedereen bedankt en tot gauw!

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81203480

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 270 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Squid Game: Seizoen 2 | Releasedatum | Netflixhttps://www..com/@Netflixbenelux

De terugkeer van de wereldwijde hitserie wordt ingeluid met een nieuw hoofdstuk. Gi-hun heeft het idee om naar de VS te vertrekken opgegeven en komt terug met een agenda.

Related posts