René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Squid Game: Seizoen 2 | Speculaties van fans uit de hele wereld, met cast | Netflix

Het spel begon drie jaar geleden. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun en Wi Ha-jun gaan in op jullie ideeën over wat er in de serie gaat gebeuren. Squid Game keert op 26 december terug met seizoen 2, alleen op Netflix.

Meer informatie over seizoen 2 van Squid Game:
Drie jaar nadat hij Squid Game heeft gewonnen, besluit speler 456 om niet naar de Verenigde Staten te gaan en keert hij terug met een nieuw voornemen. Gi-hun duikt opnieuw in het mysterieuze overlevingsspel en begint weer aan een spel op leven en dood met nieuwe deelnemers om de prijs van 45,6 miljard won te bemachtigen. Regisseur Hwang Dong-hyuk, die geschiedenis schreef tijdens de 74e Primetime Emmys® en de eerste Aziaat werd die Beste regie van een dramaserie won, is opnieuw de regisseur, schrijver en producent van de serie. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun en Gong Yoo hervatten hun rollen uit seizoen 1 met fantastische nieuwe castleden die de groep kleurrijke personages in het nieuwe seizoen completeren, zoals Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri en Won Ji-an.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81203480

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 278 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Squid Game: Seizoen 2 | Speculaties van fans uit de hele wereld, met cast |
https://www..com/@Netflixbenelux

De terugkeer van de wereldwijde hitserie wordt ingeluid met een nieuw hoofdstuk.Gi-hun heeft het idee om naar de VS te vertrekken opgegeven en komt terug met een agenda.

Related posts