René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story | Officiële trailer 1 | Netflix

Na het succes van DAHMER komt MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story, de nieuwste toevoeging aan Ryan Murphy en Ian Brennans anthologieserie ‘Monster’. Het verhaal gaat over de waargebeurde zaak van twee broers die in 1996 werden veroordeeld voor de moord op hun ouders, José en Kitty Menendez. De aanklager beweerde dat ze achter het familiefortuin aanzaten. De broers kregen levenslang, zonder kans op vervroegde vrijlating, en houden tot op de dag van vandaag vol dat hun daden voortkwamen uit angst voor een leven lang fysiek, emotioneel en seksueel misbruik. Met Cooper Koch (Erik Menendez), Nicholas Alexander Chavez (Lyle Menendez), Nathan Lane (Dominick Dunne), Ari Graynor (Leslie Abramson).

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81582441

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 278 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

MONSTERS: The Lyle and Erik Menendez Story | Officiële 1 |
https://www..com/@Netflixbenelux

Dit meeslepende, waargebeurde misdaadverhaal gaat in op het leven van de broers Menendez, die zijn veroordeeld voor de brute moord op hun ouders in Beverly Hills in 1989.

Related posts