René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Too Hot to Handle: Seizoen 6 | Officiële trailer | Netflix

Too Hot to Handle, de serie die zich richt op hitsige singles die diepere emotionele banden willen smeden en veel geld willen binnenhalen, is terug op 19 juli. Voor de allereerste keer denken de ondeugende nymfo’s van dit jaar dat ze weten waarvoor ze zich ingeschreven hebben, maar leidster LANA heeft wat trucjes achter de hand met een nieuwe prijs, nieuwe wendingen en een aantal oude, vertrouwde gezichten. En dat is nog niet alles… S6 introduceert een gloednieuwe sidekick ‘BAD LANA’ die gegarandeerd voor problemen zal zorgen.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81442462

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 270 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Too Hot to Handle: Seizoen 6 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Nieuw seizoen, meer prijzengeld, schokkende wendingen en een stoute nieuwe sidekick voor Lana, die voor problemen zorgt onder de sexy singles in de villa.

Related posts