René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

LALIGA: Más allá del gol | Officiële trailer | Netflix

Voetbal zoals je het nog nooit hebt gezien. Op 15 juli biedt de documentaire ‘LALIGA: All Access’ je een unieke toegang tot het seizoen 2023/2024. Acht hoofdstukken waarin je opnieuw de spanning van de competitie voelt aan de hand van nooit eerder vertoonde fragmenten en exclusieve interviews met de spelers van elk team. Maak kennis met de persoonlijke verhalen van de spelers van LALIGA en hoe zij de uitdagingen, de controverses en de druk buiten het veld beleven. Met commentaar van Iker Casillas, David Villa, Joaquín, Lucía Villalón en nog veel meer experts. Alleen op Netflix.

Kijk op Netflix: https://www..com/title/81654727

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 270 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

LALIGA: Más allá del gol | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Van glorieuze overwinningen tot slopende nederlagen: volg de actie achter de schermen van het Spaanse voetbal in deze aangrijpende docuserie over LaLiga.

Related posts