René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Shadow and Bone: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix

Om een kans te maken tegen generaal Kirigan en zijn schijnbaar onverwoestbare nieuwe leger, zoeken Alina Starkov en Mal Oretsev hun eigen machtige nieuwe bondgenoten bij elkaar. Ze beginnen aan een continentale reis om twee mythische wezens te vinden die haar krachten zullen versterken.

Wanneer ze terug zijn in Ketterdam, leidt een kans op een dodelijke aanval ertoe dat de Crows opnieuw in aanvaring komen met de legendarische Sun Summoner. Shadow and Bone Seizoen 2 gaat op 16 maart 2023 in première, alleen op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Shadow and Bone: Seizoen 2 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Na de strijd met Kirigan zijn Alina en Mal op de vlucht. Ze vinden nieuwe bondgenoten en moeten hartverscheurende keuzes maken in hun zoektocht naar meer mythische versterkers.

Related posts