René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Magician’s Elephant | Officiële trailer | Netflix

Peter is op zoek naar zijn verloren zus, en wanneer hij op het marktplein het pad kruist van een waarzegster, heeft hij maar één vraag in zijn hoofd: leeft zijn zus nog? Het antwoord – dat hij een mysterieuze olifant moet vinden en de tovenaar die hem tevoorschijn zal toveren – stuurt Peter op een zware reis om drie schijnbaar onmogelijke opdrachten te volbrengen die het beeld van zijn stad voorgoed zullen veranderen, en hem meenemen op het avontuur van zijn leven.

Gebaseerd op de klassieke roman van Kate DiCamillo, tweemaal bekroond met een Newbery Award.

Kijk The Magician’s Elephant alleen op vanaf 17 maart: https://netflix.com/themagicianselephant

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd een van de grootste services voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films en mobiele games in verschillende genres en talen. Leden kunnen zoveel titels afspelen, pauzeren en later verder kijken als ze willen, altijd en overal. Ook kunnen ze hun abonnement op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Magician’s Elephant | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Een vastberaden jongen accepteert de uitdaging van een koning om drie onmogelijke taken uit te voeren in ruil voor een magische olifant en de kans om zijn lot te veranderen.

Related posts