René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Perfect Match | Officiële trailer | Netflix

Op Valentijnsdag keren de populairste singles van terug voor de ultieme datingcompetitieserie! Perfect Match gaat op 14 februari in première, alleen op Netflix.

Perfect Match verenigt de meest vermaarde single sterren van de unscripted series van Netflix (Love Is Blind, The Ultimatum, Too Hot To Handle, The Mole, Selling Tampa, The Circle, Twentysomethings: Austin, en Sexy Beasts) in een tropisch paradijs om te proberen liefde te vinden. De stellen die het beste bij elkaar passen, spelen koppelaar door andere stellen uit elkaar te halen en op date te sturen met gloednieuwe singles die ze uitnodigen naar de villa. Zullen ze betere matches creëren, of juist chaos? In deze ultieme strategische datingreis onder leiding van Nick Lachey wordt slechts één koppel gekroond tot Perfect Match.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 231 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Perfect Match | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Stellen die bewijs leveren dat ze bij elkaar passen, mogen beslissen over andere matches in deze strategische en verleidelijke datingwedstrijd

Related posts