René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Copenhagen Cowboy | Nightcall with Nicolas Winding Refn | Netflix

In deze met neon doordrenkte documentaire ‘Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn’ vertellen de maker van de serie, Nicolas Winding Refn (‘Drive’), en zijn team in detail hoe ze de stoïcijnse heldin en de donkere sprookjesversie van de Kopenhaagse onderwereld tot leven brachten.

Daarnaast zien we uitvoerige interviews met onder andere de acteurs Angela Bundalovic (‘The Rain’), Lola Güldenløve Corfixen en Zlatko Buric.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Copenhagen Cowboy | Nightcall with Nicolas Winding Refn |
https://www..com/@Netflixbenelux

Na een leven lang verkocht te zijn als menselijk geluksbrenger, zint een vrouw met mysterieuze bovennatuurlijke gaven op wraak tegen degenen die haar onrecht hebben aangedaan.

Related posts