René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

The Witcher: Blood Origin | Officiële trailer | Netflix

The Witcher: Blood Origin speelt zich af in het gouden tijdperk van de elfen, 1200 jaar vóór de tijd van Geralt, Yennefer en Ciri, en gaat over zeven krijgers die elkaar niet kennen, maar samen de strijd aanbinden met een onstopbaar rijk. Hoewel Éile en Fjall afkomstig zijn uit elkaar bestrijdende clans, moeten ze elkaar leren vertrouwen als ze erin willen slagen om deze groep outcasts te leiden tijdens hun zoektocht om de onderdrukkers van het Continent te onttronen. Maar als er poorten naar andere werelden worden geopend en een machtbeluste tovenaar een nieuw wapen loslaat, beseffen de zeven dat ze een monster moeten creëren om er een te verslaan…

Deze vierdelige prequel is vanaf 25 december te zien op Netflix.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

The Witcher: Blood Origin | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

Meer dan duizend jaar vóór de gebeurtenissen van The Witcher gaan zeven outcasts in een elfenwereld samen een bloedige strijd aan tegen een onstuitbare macht.

Related posts