René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Alice in Borderland: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix

– "Als we alle spellen uitspelen, kunnen we dan terugkeren naar de echte wereld?" –

Er wordt wereldwijd met spanning uitgekeken naar dit razend populaire overlevingsdrama met Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya en onder regie van Shinsuke Sato. Nu is het langverwachte vervolg van de serie, die in minstens 70 landen wereldwijd de Top 10 bereikte, eindelijk te zien! Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) proberen de mysteries van Borderland te ontrafelen om terug te keren naar de echte wereld. Op een plek waarvan ze denken dat het de sleutel is om deze mysteries te ontrafelen, ontmoeten ze bondgenoten, vijanden en het meesterbrein achter alle games. Arisu en de anderen worden geconfronteerd met games van een omvang en moeilijkheidsgraad die het eerste seizoen overtreffen. De resterende spellen zijn alleen de Boeren-, Koninginnen- en Koningskaarten, maar zullen ze in staat zijn ze allemaal te verzamelen en terug te keren naar de echte wereld? De hitserie die de wereld op zijn kop zette, keert terug met nog meer spanning en sensatie!

De -serie Alice in Borderland – Seizoen 2 is wereldwijd te zien vanaf 22 december 2022, alleen op Netflix!

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 223 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Leden kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken, altijd en overal. Ze kunnen hun abonnement ook op elk moment wijzigen.
Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Alice in Borderland: Seizoen 2 | Officiële trailer |
https://www..com/@Netflixbenelux

De games zijn dodelijker, deze wereld is woester en wreder. Lukt het Arisu om ooit terug te keren naar de echte wereld? En is het alle opofferingen waard?

Related posts