René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Lookism | Officiële Teaser | Netflix

Een middelbare scholier wordt op een ochtend wakker en ontdekt dat hij nu een knap gezicht en perfect lichaam heeft…
De populaire Koreaanse webtoon is uitgegroeid tot een tekenfilmserie geproduceerd door Studio Mir, de studio achter ‘DOTA: Dragon’s Blood’ en ‘The Witcher: Nightmare of the Wolf’.

De serie is momenteel te zien op LINE Manga en Naver WEBTOON. ‘Lookism’ volgt het hoofdpersonage dat hard werkt om het leven te leven tegen een achtergrond van verschillende sociale problemen. De serie verscheen in 2014 en werd wereldwijd 8,7 miljard keer bekeken.
Net als de originele webtoon gaat het verhaal van de animatieserie ‘Lookism’ ook over het subtiele lookism en materialisme dat aanwezig is in het leven van mensen die in de moderne samenleving leven.
Unieke personageontwerpers hebben de hoofdpersonages van de originele manga leven ingeblazen door hen te voorzien van krachtige stemmen, een dynamische regie en geweldige effecten. Deze fascinerende serie bevat afleveringen met een iets ander gevoel dan de originele manga en staat garant voor spanning en nieuwe ontdekkingen.
Geniet van het verhaal van Park Hyeong-seok die uiteenlopende ontmoetingen en conflicten overwint en groeit om zijn dromen te vervullen.

De -serie ‘Lookism’ is te zien vanaf vrijdag 4 november, alleen op Netflix!
http://www..com/lookism

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Lookism | Officiële Teaser |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts