René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

exception | Opening / Muziek van Ryuichi Sakamoto | Netflix

Wat is een mens? Een getalenteerd team, waaronder schrijver Hirotaka Adachi (aka Otsuichi), character designer Yoshitaka Amano, componist Ryuichi Sakamoto en regisseur Yuzo Sato, brengt een uiterst origineel sciencefiction-spacehorrorverhaal!

De mensheid is in de verre toekomst van de Aarde verjaagd en de bevolking wordt gedwongen te verhuizen naar een ander sterrenstelsel. Een scoutingteam gaat op zoek naar een planeet die geschikt is voor terraforming. De bemanning wordt gecreëerd met behulp van een biologische 3D-printer, maar een systeemstoring zorgt ervoor dat een van de bemanningsleden, Lewis, er misvormd uit komt te zien. Terwijl Lewis zich tegen zijn mede-bemanningsleden, Nina, Mack, Patty en Oscar keert, begint in de beangstigende duisternis van het schip het aftellen naar het einde van de missie.

De -serie ‘exception’ is te zien vanaf 13 oktober 2022, alleen op Netflix!
https://www..com/exception

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

exception | Opening / Muziek van Ryuichi Sakamoto |
https://.com/NetflixBenelux

In een verre toekomst wordt de mens gedwongen de aarde te verlaten. Een ge-3D-printe crew van specialisten gaat op een missie om een nieuwe planeet bewoonbaar te maken.

Related posts