René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Officiële trailer (Trailer 1) | Netflix

Dahmer – Monster: the Jeffrey Dahmer Story werd gerealiseerd door de met een Emmy bekroonde maker van American Crime Story. De serie onderzoekt de gruwelijke en afschuwelijke ware misdaden van Jeffrey Dahmer en de falende systemen die een van de meest beruchte seriemoordenaars van Amerika in staat stelden om meer dan tien jaar lang zijn moordpartijen in volle zicht te blijven uitvoeren.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

DAHMER – Monster: The Jeffrey Dahmer Story | Officiële trailer ( 1) |
https://.com/NetflixBenelux

De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?

Related posts