René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

White Noise | Officiële teaser | Netflix

Een film van Noah Baumbach, gebaseerd op het boek van Don DeLillo, met Adam Driver en Greta Gerwig in de hoofdrollen. WHITE NOISE is binnenkort te zien in selecte bioscopen en op Netflix.

White Noise is tegelijkertijd hilarisch en huiveringwekkend, lyrisch en absurd, gewoon en apocalyptisch, en dramatiseert de pogingen van een hedendaags Amerikaans gezin om met de conflicten van het dagelijks leven om te gaan, terwijl ze worstelen met de universele mysteries van liefde, dood en de mogelijkheid van geluk in een onzekere wereld. Naar het boek van Don DeLillo, geschreven voor het scherm en geregisseerd door Noah Baumbach, geproduceerd door Noah Baumbach (p.g.a.) en David Heyman (p.g.a.). Geproduceerd door Uri Singer.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

White Noise | Officiële teaser |
https://.com/NetflixBenelux

Related posts