René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Heartbreak High | Officiële trailer | Netflix

Heartbreak High is een razendsnelle rit door de levens en hoofden van een groep Australische tieners. De ontdekking van een geheime kaart die alle seks tijdens het schooljaar weergeeft, maakt de architect ervan, AMERIE (16, rebel, luidruchtig – THE HEART), meteen een paria. In een poging om de oversekste studenten op het rechte pad te krijgen, dwingt de school hen tot een sexueel alfabetiseringsprogramma. Amerie moet met haar nieuwe vrienden, buitenbeentjes QUINNI (neuro-divergente waarheidsbom – THE BRAINS) en DARREN (ambitieus, super-dooper gay – THE CLITORIS), haar reputatie zien te herstellen en tegelijkertijd de liefde, seks en liefdesverdriet vinden.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over Netflix:
is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY

Heartbreak High | Officiële trailer |
https://.com/NetflixBenelux

Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

Related posts