René Crauwels

Gimme gimme gimme M/90 !

Untold: Operation Flagrant Foul | Officiële trailer | Netflix

In de zomer van 2007 kwam aan het licht dat een NBA-scheidsrechter werd onderworpen aan een onderzoek omdat hij zou hebben gegokt op zijn eigen wedstrijden. Hierdoor ontstond een mediastorm en de NBA, de FBI en de sportfans balandden. De scheidsrechter was Tim Donaghy. Het verhaal begon en eindigde niet alleen bij hem, maar kronkelde zijn weg doorheen kleine bookmakers in de buitenwijken van Philadelphia tot het vullen van de zakken van beruchte New Yorkse misdaadfamilies en de onderwereld van het sportgokken wereldwijd. Alle drie medeplichtigen vertellen voor het eerst over hun betrokkenheid en het zal uiteraard niemand verbazen dat hun verhalen niet helemaal overeenkomen. Met onthullende gesprekken met Tim Donaghy, Tommy Martino, Jimmy ‘The Sheep’ Battista en FBI-agent Phil Scala, Donaghy’s advocaat John Lauro, Donaghy’s ex-vrouw Kim Strupp Donaghy, en nog vele anderen.

Over UNTOLD:

Deze veelgeprezen serie werpt een frisse blik op indrukwekkende verhalen uit de wereld van de sport. Van voetbal tot basketbal en van streetball tot zeilen, dit zijn geen verhalen die je al eerder hebt gehoord, zelfs als je denkt dat je ze al eerder hebt gehoord. Elke film, die wekelijks in première gaat, begint op een cruciaal moment en gaat vervolgens dieper in op wat er achter de krantenkoppen gebeurde en wordt verteld door degenen die het meemaakten. Op die manier komen de hardheid, veerkracht, het hartzeer, de triomf, het geweld, de humor en het drama achter het zweet tot uiting.

Vergeet je niet te abonneren: https://bit.ly/2XWwOOa

Over :
Netflix is wereldwijd de grootste service voor streaming entertainment met 221 miljoen betalende leden in meer dan 190 landen, die genieten van series, films, documentaires en mobiele games in verschillende talen en genres. Netflix-leden kunnen zoveel kijken als ze willen, altijd en overal, op vrijwel elk scherm met een internetverbinding. Ze kunnen titels afspelen, pauzeren en later verder kijken. Er zijn geen reclame-onderbrekingen of contractuele verplichtingen.

Volg ons op:
➡️TWITTER: https://bit.ly/2PcCzTO
➡️INSTAGRAM: https://bit.ly/2rkr0St
➡️FACEBOOK: https://bit.ly/2RlJlZY
➡️TIKTOK: https://bit.ly/3BojfwK

Untold: Operation Flagrant Foul | Officiële | Netflix
https://.com/NetflixBenelux

Related posts